Beeld © Videoland

Art Rooijakkers openhartig over moeilijke periode in zijn leven

13 juni 2019 21:29

In Van der Vorst Ziet Sterren bezocht Peter van der Vorst Art Rooijakkers en sprak de presentator openhartig over een moeilijke periode in zijn leven.

Peter bezocht Art in zijn woning in Amsterdam waar hij, samen met zijn vriendin Andrea en hun twee dochtertjes Puk en Keesje woont. Art legt uit dat de koop van die woning en de zwangerschap van Andrea gelijktijdig viel. “Dus het was niet gepland?”, vraagt Peter onomwonden. “Ja, het was zeker wel gepland, maar we waren al wat ouder en we wisten niet zeker of het wel zou lukken en kunnen. Het was ook al een paar misgegaan bij ons, dus we hielden er niet zo veel rekening meer mee”, legt Art uit. Toen bleek dat Andrea zwanger was van een tweeling kon de presentator niks meer uitbrengen. “Ik ben twintig minuten stil geweest. (…) Ik was echt in shock.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter van der Vorst over eerste maanden als RTL-directeur

Art vertelt ook over een moeilijke periode in zijn leven. “Ik heb wel een moeilijke periode gehad. Ik weet niet echt hoe ik het moet omschrijven, maar noem het een burn-out, depressiviteit. Ik ben een echte Brabander dus ik noemde het ‘ik zat niet lekker in mijn vel’. Maar ik vond niks leuks meer.” Langzamerhand voelde Art zich weer beter, maar dat heeft volgens hem wel een tijdje geduurd.

Ondertussen is Art druk met het opzetten van Zomer met Art, een zomeravondprogramma waarin hij verschillende gasten gaat ontvangen en met hen de actualiteit gaat bespreken. Naast het tv-avontuur is hij druk met een heuse film. Samen met de band Van Dik Hout maakt hij een film over 25 jaar Van Dik Hout.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!