Love Island-Noah: Lotte en Jarne zijn een saai stel

15 juni 2019 12:16

In het dagelijks leven is krullenbol Noah een echte womanizer. Maar in de villa van Love Island had de 22-jarige vlotte Amsterdammer minder geluk. Hij dacht Lotte aan de haak te hebben geslagen, maar zij leek meer gevoelens te hebben voor Jarne. En dat zit Noah nog altijd dwars.

"Ik vond dat ik heel goed in de villa paste. Ik zat alleen niet in een koppel"

Ondanks al zijn gemeende pogingen alle vrouwen in de villa te leren kennen, lukte het de praatjesmaker maar niet om de ware te vinden. De laatste herkoppeling had dan ook grote gevolgen voor zijn verblijf op Gran Canaria.

Het was aan het 24-jarige model Chey om de knoop door te hakken. Zij was als laatste aan de beurt en had de keuze tussen Noah en Stenn, met wie ze al een aantal weken een koppel vormt. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing dat ze wederom voor de 19-jarige Stenn koos. "Ik had het verwacht. Dus ik had er vrede mee", vertelt Noah in een nieuwe aflevering van Love Check-up aan Moïse. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze exit in Love Island hadden we niet zien aankomen

Toch had 'ie stiekem nog gehoopt dat Rowéna voor hem zou kiezen, in plaats van nieuwkomer Miles. "Ik had zin in een schone lei." Als het aan hem had gelegen, dan had Miles ook zeker zijn koffers kunnen pakken. "Je zit in het begin met de rest van die gasten", legt hij zijn keuze uit. "Je hebben een goede band opgebouwd. Ik vond dat ik heel goed in de villa paste. Ik zat alleen niet in een koppel."

Met wie Noah het wél goed kon vinden, was Lotte. Hij was zo onder de indruk van haar dat hij Jarne erbij naaide. "Ze had zo’n glimlach op haar gezicht (…) Zij stond gewoon op mijn netvlies.” Maar ondanks dat hij een tijdje een koppel vormt met Lotte, kan de tennisster haar ogen niet van Jarne afhouden. Toch waren er volgens Noah zeker gevoelens bij Lotte. "Ik voelde dat er wel degelijk een fling was", vertelt hij open.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-Rowéna herken je niet terug

Toch werd het tussen Noah en Lotte niets. Wat volgens Noah deels te maken heeft met zijn concurrent Jarne, maar ook met het feit dat Lotte zich erg bewust was van de camera's. Hij vindt Lotte en Jarne samen dan ook maar saai. “Het lijkt net een getrouwd stel van 50 (..) Je merkt wel dat er een aantrekkingskracht is, maar ze hebben het al meteen over baby’s. Huisje-boompje-beestje.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kaj en Moïse geven je alle ins and outs over Love Island

Ondanks zijn exit is Noah niet bij de pakken neer gaan zitten. Ook van aandacht van de dames heeft hij geen gebrek. Instagram is namelijk de afgelopen weken ontploft. Meisjes bieden spontaan hun schouder aan waarop Noah kan uithuilen. En hoewel de knapperd mysterieus doet, onthult hij aan Moïse dat het niet alleen bij onschuldige berichtjes is gebleven. Volgens hem zitten er zelfs een paar dames bij die dating material zijn. To be continued...

Meer Love Island? Kijk dan volgende week weer naar een nieuwe aflevering van de Love Check-up en klik hier voor alle updates.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!