Beeld © ANP

Dit is Beau's droomlijstje voor Late Night-gasten

14 juni 2019 17:08

Het duurt nog even voordat Beau van Erven Dorens zijn rentree maakt als latenight-presentator. Toch heeft hij al wat namen in zijn hoofd van gasten die hij graag aan zijn tafel zou zien.

"Nou, ik zal altijd natuurlijk meteen roepen: Beyoncé of Trump"

De nieuwe latenightshow van Art Rooijakkers gaat maandag van start. Na tien weken neemt Beau van Erven Dorens het stokje van hem over. De presentator is al druk bezig met hoe hij zijn programma vanaf 2 september gaat invullen. En hij heeft al wel wat namen in gedachten die hij wil uitnodigen voor zijn nieuwe programma, vertelt hij bij Radio Veronica. "Nou, ik zal altijd natuurlijk meteen roepen: Beyoncé of Trump."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van Beau en de Veteranen

Dat zijn niet de enigen op zijn verlanglijstje. "Ik zou het ook heel leuk vinden om Máxima, Rutger Hauer of Michiel Huisman een keer te spreken", gaat hij verder. Daarnaast hoopt hij een actrice binnen te hengelen die zelden wordt geïnterviewd. "Ik zou Carice van Houten ook wel een keer willen spreken. Die laat zich al heel lang niet meer horen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met mensen." 

Natuurlijk wil Beau niet alleen zangers en acteurs aan tafel hebben. "Ik zou Rutte ook wel graag willen hebben en Thierry Baudet ook", vertelt de presentator. "Geert Wilders ook. Die heb ik weleens geïnterviewd en dat is helemaal geen kwaaie kerel. Daar kun je een prima gesprek mee voeren en daar verheug ik me ook op." Beau is zich druk aan het voorbereiden op de première van het programma. "Die eerste uitzending heb ik in mijn fantasie al heel vaak gedaan, van: zo zou ik het heel graag willen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau raakt gevoelige snaar in Beau en de Veteranen

Hoe de uitzending eruit gaat zien, weet Beau al vrij zeker. "Een stevig gesprek aan het begin, dan een menselijk gesprek in het midden. Daar hebben we het veel over gehad. Dan moet je de praktijk nog doen. Dat is andere koek." De nieuwe latenightshow is vanaf 2 september te zien bij RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!