Beeld © RTL

Deze Islander verlaat de villa met een flinke ruzie

17 juni 2019 21:30

In de aflevering van zondag was te zien dat Chey, Melany, Miles en Denzel de minst populaire Islanders zijn. Vanavond werd bekend dat Aleksandra en Matthy juist de populairste twee in de villa zijn. Aan hen de ondankbare taak om twee van hun huisgenoten naar huis te sturen.

"Wat een laffe hondenstreek"

Uiteindelijk kiezen de twee ervoor om zowel Miles als Chey naar huis te sturen. En één van de twee verlaat de villa niet zonder een flinke ruzie te veroorzaken. Aleksandra heeft de twijfelachtige eer om Miles of Denzel naar huis te sturen. Uiteindelijk is het Miles die zijn koffers mag pakken. Matthy deelt mee welke dame de villa mag verlaten. En dat is Chey.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Vader Love Island-Stenn niet te spreken over Chey

Tijdens het inpakken van haar koffer, vraagt Chey aan Lotte: "Vertel jij het als ik weg ben, of?" Waarop Lotte verbaasd reageert. "Je weet dondersgoed wat", zegt Chey dan. "Dat is niet aan mij", vertelt Lotte vervolgens. Aleksandra vangt het gesprek op en vraagt of het met Denzel te maken heeft en of Chey het haar alsjeblieft wil vertellen. Chey gaat niet op het verzoek van Aleksandra in.

Uiteindelijk geeft Chey toch toe. Ze vertelt Aleksandra dat Denzel voor Chey wilde gaan bij de volgende rekoppeling. Dat maakt Aleksandra overstuur. Als Aleksandra vervolgens, in tranen, verhaal gaat halen bij Denzel, ontkent hij de woorden van Chey. "Zij heeft mij gesmeekt of ik een koppel met haar wilde vormen. Ik heb haar dat nooit gevraagd. Wat een laffe hondenstreek", aldus Denzel. Uiteindelijk keert vrijwel iedere inwoner zich tegen Chey. Ook haar partner Stenn, is niet gecharmeerd van haar streken. "Ze is gewoon gek", zegt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

OMG: Love Island's Chey zat in deze populaire videoclip

Vlak voordat Chey de vila verlaat, zoekt ze toenadering tot Stenn. "Mocht je hier single uitkomen, dan kan je me altijd een berichtje sturen", besluit het model. Nadat Chey en Miles de vila definitief verlaten, bespreken de Islanders de hele situatie nog een keer als groep. Aleksandra besluit Denzel uiteindelijk op zijn woord te geloven.

Aan het eind van de uitzending maakt een nieuwe Islander zijn intreden in de vila: Bradley. Love Island is elke dag om 20:30 uur te zoen op RTL5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!