Beeld © Instagram @loveislandrtl

Gert Verhulst apetrots op zoon Viktor in Love Island

18 juni 2019 09:01

Bloedmooie singles? Check! Een luxe villa? Check! Daten onder de hete zon? Check! Knappe presentatoren? Check! Love Island heeft het allemaal. Maar Gert Verhulst heeft nog wel één klein puntje van kritiek: zijn zoon mag wel wat vaker in beeld. Zo vertelt hij in een interview met Dag Allemaal.

"Het is mijn guilty pleasure"

In Love Island wordt een groep singles gevolgd tijdens hun zoektocht naar ware liefde, maar die is niet altijd even makkelijk... De kandidaten zitten tijdens hun verblijf constant op elkaars lip en contact met de buitenwereld is uit den boze. Ook de toegang tot het internet of social media wordt de singles ontzegd. Op deze manier moeten de deelnemers wel met elkaar in gesprek gaan.

De Hollandse en Vlaamse paradijsvogels worden in het gareel gehouden door presentatiegroentjes Holly Mae Brood en Viktor Verhulst, inderdaad de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst. En die is maar wat trots op de eerste klus van zijn zoon. “Als zijn vader is het voor mij moeilijk om objectief te oordelen, maar Viktor doet het echt wel goed in ‘Love Island’”, vertelt Gert Verhulst trots aan het Vlaamse weekblad. De Studio 100-baas is zelfs een echte groupie. "Ik vind dat programma verslavend. Ik ben telkens benieuwd welke koppels er gevormd worden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe Love Island-hunk zet de villa in vuur en vlam

Helemaal objectief is Gertje misschien niet, maar dat mag de pret niet drukken. "Ik ben zijn vader. Het is voor mij, natuurlijk, moeilijk om objectief te oordelen. Maar ja, hij doet dat goed. Hij maakt ook een vlogje voor Telenet en dat is heel grappig. Ik heb gehoord dat hij in het hotel en op de set voor veel ambiance zorgt. Dat is ook belangrijk, hé."

Maar ondanks die grote lach heeft Viktor het volgens zijn vader niet altijd even makkelijk, en voelt hij zich af en toe eenzaam op het eiland. Zes weken van huis is ook niet niks, en daarom zoeken Gert en zijn kersverse vrouw Ellen hem binnenkort op. En die bruiloft, die was nog wel even een dingetje... "Normaal gezien hadden de opnames van Love Island al achter de rug moeten zijn, maar dat schema is veranderd", legt 'ie uit. "Gelukkig hebben ze er bij VIER rekening mee gehouden dat ik Viktor absoluut bij de trouw wilde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Noah: Lotte en Jarne zijn een saai stel

Gert stipt ook nog even alle kritiek rondom het programma aan. Zo is er veel gedoe geweest over de voice-over, in zowel België als Nederland, en zouden de kijkers op televisie tegenvallen. "Wie het saai vindt, moet niet kijken", is zijn oplossing. "De enige kritiek die ik heb, is dat ik Viktor wat meer in beeld zou willen zien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!