Beeld © ABC

Grey's Anatomy spin-off vanavond te zien

18 juni 2019 16:21

Geen ziekenhuis, maar een kazerne speelt de hoofdrol in de nieuwe spin-off over het Grey Sloan Memorial Hospital. Het eerste seizoen van Station 19 gaat vanavond bij Net5 in première en de trailer belooft dat het er heet aan toegaat...

De serie gaat over Ben Warren, de man van chirurg Miranda Bailey. De rol wordt vertolkt door Chandra Wilson, die voor haar rol in de ziekenhuisserie twee prijzen won. Ben (gespeeld door Jason George) is toe aan een carrièreswitch en meldt zich aan voor de brandweer. 

De dappere mannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team en riskeren elke dag weer hun leven, voor die van anderen. In de spin-off volgen we de jonge Andrea, gespeeld door Jaina Lee Ortiz, die haar vader opvolgt als commandant bij de brandweer in Seattle. Maar haar nieuwe functie heeft grote gevolgen voor haar huwelijksplannen...

Bekijk de trailer hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy viert feest voor driehonderdste aflevering

Als bijproduct van Grey’s Anatomy, is het natuurlijk geen verrassing dat de kijker zo nu en dan wordt getrakteerd op vertrouwde gezichten als Meredith Grey en Miranda Bailey. En met een brandweerkazerne die zo’n drie straten verwijderd is van het Grey’s ziekenhuis, zijn ook in Station 19 vooral de knappe koppies een lust voor het oog. 

Het is niet de eerste keer dat fans getrakteerd worden op een spin-off. In 2007 ging ook al spin-off Private Practice van start over het leven van dokter Addison Montgomery. Aan het medische drama over de privékliniek in Los Angeles kwam in 2013 na zes seizoenen een einde.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy viert feest voor driehonderdste aflevering

De eerste aflevering van Station 19 is vanaf 18 juni elke dinsdagavond om half 10 te zien bij Net5. En goed nieuws: van een tweede seizoen is ook al sprake! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!