Beeld © RTL

Het regende huwelijksaanzoeken in Love Island

19 juni 2019 22:41

Nu Love Island al een tijdje op tv is, lijken de relaties ook wat serieuzere vormen aan te nemen. Dat moeten de makers van het programma ook hebben gedacht en testte meteen even de verhoudingen onderling.

De deelnemers kregen een de opdracht om het spelletje Marry, Snog, Pie met elkaar te spelen. Hierbij moesten kandidaten beslissen met wie ze wilden trouwen, wilden zoenen of wie er een taart in het gezicht kreeg en dus het minst in de smaak valt. Zo kreeg bijvoorbeeld Jarne een ring om zijn vinger geschoven door Lotte. Ze vertelde er liefkozend bij alleen met iemand te willen trouwen met wie ze ook kindjes wil maken. Lotte kreeg vervolgens wel een stuk taart in haar gezicht van Denzel. Sebastiana vroeg (uiteraard) Martin ten huwelijk en hij zei gelukkig ja. Nieuwkomer Bradley mocht proeven van de slagroom die hij van Sebastiana in zijn gezicht geduwd kreeg. “Een goeie binnenkomer”, vertelt hij lachend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Love Island-Matthy thuis stiekem een vriendin?

Bradley maakte al snel vrienden en duwde bij Lotte, die eerder al de volle laag kreeg, een taart in het gezicht. Zelf zag ze dit totaal niet aankomen, vertelt ze tegenover de camera. Het werd uiteindelijk een gezellige kliederboel als het merendeel een heerlijke taart in zijn gezicht heeft gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe Love Island-hunk zet de villa in vuur en vlam

Love Island is elke dag te zien om 20:30 uur op RTL 5 of bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!