Aha! Dit is waar de beef tussen Chey en Denzel over ging

20 juni 2019 15:47

Vanaf de allereerste minuut dat Denzel de villa van Love Island binnenkwam, boterde het al niet met Chey. De krullenbol heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niets van hem moest weten. Maar waarom, dat bleef een groot geheim. Aan RTL Boulevard verklapt de 24-jarige nu wat er tussen hen speelde.

"Hij heeft wel gezegd dat 'ie mij leuk vond"

Chey verkondigde in de villa aan wie het maar wilde horen, dat Denzel niet te vertrouwen was. Maar waarom eigenlijk? In een nieuwe aflevering van Love Check-up vraagt presentatrice Moïse hoe het nu precies zit tussen haar en spierbundel Denzel. En hoewel ze in Gran Canaria niet te diep in wilde gaan op wat er precies was voorgevallen, doet ze nu alsnog een boekje open.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het regende huwelijksaanzoeken in Love Island

Chey vertelt dat ze Denzel kent via een vriendin van haar, die een relatie met hem had. In eerste instantie speelt er niets tussen hen, maar als ze tijdens een shoot in LA erachter komt dat hij er nóg een meisje op nahoudt, zijn de poppen aan het dansen. "Ik was bij een shoot en een make up-artist zei: ‘Oh, you’re Dutch. Ken je Denzel dan niet?'”, kan Chey zich nog goed herinneren.

Als ze vervolgens vertelt dat ze inderdaad uit Nederland komt, vraagt de visagiste zich hardop af waarvan ze Denzel dan kent. Als Chey aangeeft dat een vriendin van haar met hem een relatie heeft, ontstaat er enige verwarring. De vriendin van de make-up artist is namelijk óók met hem bezig. En het was niet hetzelfde meisje... Aha! Dit verklaart waarom Chey dus zo'n hekel aan Denzel heeft.

Als Moïse haar even later vraagt of Denzel van zijn fout heeft geleerd, reageert Chey dat ze denkt van niet. "Hij heeft wel gezegd dat 'ie mij leuk vond. En ondertussen tegen Aleks gezegd dat hij bij haar bleef", legt de 24-jarige uit. Of Denzel echt oprecht is met Aleksandra gaan we zien...

Love Island is elke dag om half 9 te zien bij RTL 5 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Love Island-ster is te zien in Mocro Maffia

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!