Beeld © Love Island

Aha! Dus hier kennen we Love Island-Makiko van

21 juni 2019 11:51

Nieuwkomer Makiko maakte gisteravond haar debuut in Love Island. Ze is niet voor het eerst op televisie te zien, want de beauty deed mee met De Zwakste Schakel.

"Je moet mij niet vragen wat een tomaat in het Italiaans is"

Makiko heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. De 20-jarige werkt als model, won eerder Miss Beauty of Noord-Holland, stond in de FHM500 én studeert ICT. Beauty and the brains dus! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey onthult: Ik ben met de dood bedreigd

Makiko is naar Gran Canaria gekomen voor de liefde. De studente is op zoek naar een vaste relatie, naar iemand met wie ze een toekomst kan opbouwen. Het is niet de eerste keer dat Makiko op tv is. De voormalig Miss was ook al te zien in de tweede aflevering van De Zwakste Schakel, met Bridget. Blijkbaar smaakte haar tv-optreden naar meer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Love Island-Matthy thuis stiekem een vriendin?

In het programma bewijst Makiko dat ze niet alleen de looks heeft, maar ook over de nodige kennis beschikt. Ze weet het tot de zesde ronde te schoppen, al maakt ze wel een paar 'blonde' opmerkingen. Zo weet ze de Backstreet Boys niet te herkennen en heeft ze geen idee wat er in het Italiaans wordt bedoeld met 'pomodoro'. “Ja, je moet mij niet vragen wat een tomaat in het Italiaans is, dat weet ik gewoon niet", vertelt ze na afloop in de show.

Net voor de finale moet ze alsnog het spel verlaten en is ze de zwakste schakel. "Ze is model, dus als ze de vloer beschouwt als een catwalk, dan vind ze het misschien niet zo erg om weg te lopen", verzacht een van de andere kandidaten de pijn.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gert Verhulst apetrots op zoon Viktor in Love Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!