YouTuber NikkieTutorials ambassadeur nieuwe award Televizier Gala

25 juni 2019 10:27

Op het Gouden Televizier-Ring Gala wordt dit jaar een nieuwe prijs uitgereikt. Voortaan wordt ook de beste onlinevideoserie door het kijkerspubliek bekroond, zo maakte organisator Televizier dinsdag bekend.

"Ik ben heel blij dat content-creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen"

Televizier heeft YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, gestrikt als ambassadeur van de nieuwe award. "Ik ben heel blij dat content-creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven. De award geeft deze makers die extra glow waar ik zo van hou, dus stemmen allemaal", zegt ze in een reactie. Nikkie heeft zelf twaalf miljoen volgers op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Je kunt nu al weer stemmen op de Gouden Televizier-Ring

Een jury heeft een startlijst met voorlopige kanshebbers samengesteld. Het publiek kan daar nog series aan toevoegen. De jury deelt aan het slot nog vijf wildcards uit voor de definitieve nominatieronde.

De Televizier-Ster: Online-videoserie is de tweede nieuwe prijs in twee jaar tijd die wordt geïntroduceerd. Vorig jaar kwam de organisatie al met de Digital Impact Award voor het televisieprogramma dat ook online goed scoort. Deze prijs ging naar het programma Wie is de mol?.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carlo Boszhard aan de slag voor Televizier

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt in oktober plaats in AFAS Live in Amsterdam. Vorig jaar ging de felbegeerde ring naar Beau Five Days Inside.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!