Beeld © RTL/Tamara de Kruijff

Koppels geconfronteerd met nieuwe twist in Temptation VIPS

25 juni 2019 16:41

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS gaat aanstaande donderdag van start, maar nieuwe details over de heftige serie beginnen al stukje bij beetje naar buiten te komen. Zo worden de koppels dit keer geconfronteerd met extra beelden.

Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels vertellen in de eerste aflevering van het nieuwe Tempation Island VIPS-seizoen dat er een klein onderdeel van het programma is veranderd. De koppels hebben namelijk allemaal een 'fotolijstje' naast hun bed staan. Eens in de zoveel tijd gaat deze af, wat betekent dat diegene extra beelden van hun partner te zien krijgt. Wel krijgen ze de optie om het niet te bekijken. Nog een ding: ze kunnen het maximaal twee keer afspelen, daarna wordt het gewist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS maakt deze zomer nóg heter

Voor Pommeline en Fabrizio, Yasmin en Thomas, Shirley en Damian en Quentin en Channah betekent dat een hoop meer stress. Ook dit jaar zijn de welbekende vuurwerk-momenten aanwezig, wat een teken is dat één van de partners de fout in is gegaan. Bovendien is de verleiding dit jaar extra groot. Voor de mannen komen maar liefst veertien dames langs in hun villa en voor de vrouwen dertien krachtpatsers. 

Of de koppeltjes deze ultieme relatietest doorstaan, kun je vanaf aanstaande donderdag zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zien: De verleidsters van Temptation Island VIPS

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!