Beeld © RTL

Fans bedanken Beau en de Veteranen na finale

25 juni 2019 22:17

Het zit er weer op voor Beau en de Veteranen. Het ingrijpende programma is vanavond geëindigd met een emotionele aflevering, die ook voor de kijker voelbaar was.

"Mooi, integer en met veel respect. Kippenvel iedere keer"

Het was iedere week weer heftig bij Beau en de Veteranen. De aangrijpende verhalen van de deelnemers die lijden aan PTSS. Ook de finale bracht veel te weeg bij de kijker thuis. "Respect, dank voor jullie inzet", schrijft één van de fans van het programma. "Mooi, integer en met veel respect. Kippenvel iedere keer. Heel confronterend wat deze mensen hebben doorstaan", laat een ander weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau en de Veteranen blijft de kijkers ontroeren

"Mooi programma. Ik stel me zo voor dat het thuisfront, zowel dat van de veteranen als van Beau, ijzersterke mensen zijn. Gunfactor om dit alles op nationale tv te laten zien", "Ik zit jankend op de bank" en "Hulde voor jou, Beau, zoals jij dit programma hebt neergezet: chapeau!" zijn een paar van de andere reacties. Op Twitter laten de kijkers wekelijks horen hoe erg ze onder de indruk zijn van Beau en het verhaal dat wordt verteld in dit bijzondere programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau druk bezig met nieuw daklozenprogramma

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Zoons Beau van Erven Dorens vergeten Vaderdag

Beau wilde ook de kijker nog toespreken voor de uitzending. "Het is de warmste dag van het jaar én de leeuwwinnen voetballen, maar.... deze aflevering van Beau en de Veteranen is écht heel boeiend", liet hij weten via Instagram. "Dus... zorg dat je ‘m ziet ergens!!!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!