Beeld © Love Island

Drie nieuwe Islanders doen villa Love Island ontploffen

26 juni 2019 11:11

De Love Island-villa staat op het punt van uitbarsten. Niemand is meer zeker van zijn relatie en alle singles liggen onder een vergrootglas. Om de boel nóg meer op te schudden zijn daar ook nog eens drie nieuwe sexy singles. Wij stellen ze even aan je voor!

"Ik wil wel dat het gebeurt zoals ik het wil"

1. Kelly

Knap, verstandig en gewiekst; dat is nieuwkomer Kelly. De studente psychologie zal haar mensenkennis gebruiken om de ware liefde te vinden op Love Island. Zelfs als ze hiervoor stelletjes uit elkaar moet halen. "Stel dat ik iemand leuk vind en een meisje gaat daarover problemen maken, dan geef ik haar zonder schuldgevoel een reality check. Ik moet ook een keuze maken." Drama incoming in 3...2...1!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komen Love Island-Matthy en Aleksandra weer samen?

2. Firuza

De 26-jarige spraakwaterval heeft een eigen webshop en ratelt zich een weg door het leven heen. Ze gaat gezonde competitie zeker niet uit de weg en laat niet over zich heen lopen. "Ik wil wel dat het gebeurt zoals ik het wil", aldus de Firuza. Na een lange relatie is ze nu een jaar single en gretig op zoek naar ware liefde. Wie kan deze pittige dame het zwijgen opleggen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste scheurtjes in relatie Love Island-Lotte en Jarne?

3. Cas

Deze boomlange salesman is in het bezit van een stel prachtige groene ogen waarmee hij de meisjes moeiteloos verleidt. Helaas heeft hij een valse start gemaakt met Aleksandra, maar hij laat zich niet kennen. "Niemand zal mijn vrouw op Love Island afpakken. Ik heb alles wat een vrouw zoekt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany: 'Ik ben verliefd op Matthy'

Meer Love Island? Kijk dan vanavond weer om 22.30 uur naar RTL5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!