Beeld © Love Island

Love Island-Martin zat een tijdje in de gevangenis

26 juni 2019 13:27

Hoewel tortelduifjes Martin en Sebastiana elkaar nog net niet opeten, liet Martin eerder in een interview met FunX weten niet altijd zo'n lieverdje te zijn geweest. Zo zat de 22-jarige een tijdje in een jeugdgevangenis. "Ik wilde ook leuke, dure dingen", aldus Martin.

"Het is heel raar om daar nu over na te denken, maar het deed me wel goed"

Martin en zijn Seba vormen al vanaf dag één een onverslaanbaar koppel. Elke dag worden ze nóg verliefder op elkaar en ze zijn er dan ook heilig van overtuigd dat ze het programma kunnen winnen. Radiostation FunX sprak een tijdje geleden al met Martin, voor zijn deelname aan Love Island, en toen vertelde hij dat hij het niet altijd even makkelijk heeft gehad...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komen Love Island-Matthy en Aleksandra weer samen?

Martins vader vertrok - ondanks hun goede band - met de noorderzon toen hij nog erg jong was, zijn moeder en broers alleen achterlatende. Iets wat ervoor zorgde dat de bokser erg in zichzelf keerde. "Ik had geen behoefte aan vrienden (...) Nadat m'n vader wegging keerde ik me in mezelf en toen had ik het gevoel dat ik zelfs m'n moeder niet nodig had. Daardoor werd de relatie met haar ook slechter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drie nieuwe Islanders doen villa Love Island ontploffen

Omdat er niet altijd genoeg geld was kwam de spierbundel meer en meer in contact met jongeren die verkeerde bedoelingen hadden. "Ik kwam op de middelbare school en die leuke, dure dingen die had ik thuis niet”, klinkt het in de podcast. “Het is ook stom, want ik had het helemaal niet nodig. En, nou ja, verkeerde invloeden... Jongens uit de buurt hadden wel al die leuke dingen. En hoe kregen ze dat? Door domme dingen te doen."

Martin eindigde hierdoor in jeugddetentie, maar dat deed hem destijds niet zoveel. "Het was meer tot mezelf komen, maar het was ook wel een stressreliever. Ik hoefde niet meer aan bepaalde dingen te denken en ik werd met rust gelaten. Zo voelde het. Het is heel raar om daar nu over na te denken, maar het deed me wel goed." Waarvoor Martin precies is veroordeeld, liet hij niet los. Maar het gebeurde toen hij slechts vijftien was.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Komen Love Island-Matthy en Aleksandra weer samen?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!