Beeld © Instagram @merel_utopia2

Utopia-Merel was nog nooit zo blij met menstruatie

26 juni 2019 13:39

Jessie en Merel hebben samen het geluk gevonden in het beloofde land. Kijkers kunnen elke dag meegenieten van hun romance in Utopia. Ook de moeilijke momenten komen voorbij, zo kreeg Merel de schrik van haar leven toen ze anderhalve week overtijd was.

"De tweede maand van mijn Utopia-verblijf heb ik het anticonceptiemiddel weggegooid"

Toen Merel aan haar Utopia-avontuur begon, had ze nooit verwacht dat ze hier de liefde van haar leven zou ontmoeten. Daarom stopte ze ook met de pil toen ze verhuisde naar het beloofde land. "Ik wilde dat thuis eigenlijk al. In Utopia zo dacht ik althans, zou er wat seks betreft voor mij niets gaan gebeuren. De tweede maand van mijn Utopia-verblijf heb ik het anticonceptiemiddel weggegooid, niet wetende dat Jessie uiteindelijk om het hoekje zou komen kijken", zo vertelt ze in de Party.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-Rowena heeft een nieuwe liefde

De kersverse geliefden deden het onveilig en niet lang daarna slikte Merel voor de zekerheid een morning-afterpil. Toch werd ze daarna wel een beetje zenuwachtig, omdat haar menstruatie uitbleef. "Ik heb me eigenlijk nooit echt zorgen gemaakt. Ik ging dat pas doen toen een aantal Utopianen zich van alles in hun hoofd haalden."

Na anderhalve week werd ze van de spanning verlost. "Toen er uiteindelijk weer van een menstruatie sprake was, een hele heftige, wist ik dat er gelukkig niks aan de hand was. Ik ben nooit eerder zo blij geweest dat ik ongesteld ben geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-Timothy zet zijn verloofde Franny aan de kant

De Utopiaan vertelt ook aan het blad dat een abortus nooit een optie zou zijn geweest. "Misschien is dit een heel egoïstische keuze, maar ik zou het nooit over mijn hart kunnen verkrijgen om iets wat zo mooi in je lichaam groeit weg te laten halen. Jessie had er dus mee moeten dealen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!