Denzel geconfronteerd met gemis Aleksandra

30 juni 2019 13:32

Denzel vormde in Love Island al enige tijd een koppel met Aleksandra, die ondanks al zijn goede bedoelingen twijfelde over zijn intenties. Nu hij de villa heeft verlaten weet ze het zeker: Denzel is de ware voor haar. Dat maakt ze hem duidelijk via een superlieve videoboodschap.

"Ik wist al dat mijn tijd zou komen"

Afgelopen donderdag moest Denzel, tot ieders verbazing, de villa van Love Island verlaten. De kijkers thuis hadden niet genoeg op hem gestemd, waardoor hij zijn koffers moest pakken. Zijn exit zorgde voor veel onrust in de villa, aangezien hij een sterk koppel vormde met Aleks. Het was voor hem dan ook dubbel dat hij naar huis moest. Al kwam het niet als een totale verrassing. "Ik had al eerder in de gevarenzone gestaan en ik wist al dat mijn tijd zou komen. En dat had ik ook al tegen Aleksandra gezegd, de week ervoor.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-Martin zat een tijdje in de gevangenis

Denzel heeft dan ook met haar afgesproken dat hij op haar wacht. En dat Aleks ook serieus over hem is blijkt uit het briefje dat ze voor hem schreef. In de aflevering was al te zien dat ze haar gevoelens opschreef, en Denzel laat ook aan presentator Kaj de brief zien. “Ik kan niet beschrijven hoeveel je voor mij bent gaan betekenen op deze korte tijd. Ik ben echt gek op jou! Al je goede en minder goede kantjes. Ik hoop echt dat als im hier weg ben, dat je nog steeds met mij naar de toekomst wil kijken", schrijft ze in de liefdesverklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze mannelijke Islander moet de Love Island-villa verlaten

En howel de tortelduifjes ups en down hebben gehad, ligt de basis er wel volgens Denzel: "Ze is een engel." De spierbundel heeft dan ook al 'lichtelijke gevoelens' voor haar. En zij ook voor hem! Via een speciale videoboodschap vertelt ze wat ze voor hem voelt. "Ik ben zo trots op jou”, verkondigt ze, wat zorgt voor een brok in de keel van de gevoelige Denzel. “Ik mis Alex heel erg (…) Dit stelt je wel gerust."

Maar lang hoeft hij haar niet te missen, want de de finale komt in zicht voor de Islanders. Hij kan dan ook niet wachten zijn liefje weer in de armen te sluiten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany: 'Ik ben verliefd op Matthy'

Meer Love Island? Kijk dan elke dag om 20.30 uur naar RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!