Beeld © YouTube-kanaal Videoland

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis bij Temptation VIPS

1 juli 2019 16:33

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is nog maar net begonnen en er staat nog een hoop te gebeuren. Het verleidelijke programma laat alleen niet álles zien. En dat is maar goed ook, blijkt uit de behind the scenes-beelden.

"Het maakt mij niet uit, ik ben heel vies, ik doe alles. Als het maar een hartslag heeft" 

Er gaat behoorlijk wat tijd in zitten om een goede aflevering te maken van Temptation Island VIPS. Zowel de koppels als de verleiders en verleidsters moeten namelijk goed neergezet worden. Bij hun introductiefilmpjes maken de deelnemers echter nog al eens bloopers. Het programma heeft nu alle grappigste momenten uit de eerste aflevering op een rijtje gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Shirley: 'Damian liegt over alles'

Als eerste is te zien hoe Damian en Shirley hun laatste nacht samen doorbrengen bij aankomst in Thailand. De twee willen vooral nog even van elkaar genieten. "Ik denk dat jullie op mogen hoepelen", zegt de Oh Oh Daar We Weer-deelnemer nadat hij zijn vriendin op het bed heeft gesmeten. "We hebben nu gewoon nog even vierentwintig uur, kan ik Shirley nog even goed uit elkaar trekken voordat we straks gesplit worden. Dus daar heb ik zeker zin in." Maar helaas werden ze vroegtijdig uit elkaar gehaald, onthult de blondine later. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Sidney laat hilarische tattoo zetten

Ook is te zien met welke dieren de verleiders zichzelf zouden vergelijken. "Vrouwen vergelijken mij vaak met een olifant, omdat ik mijn slurf ook vaak gebruik", vertelt Jonah. "Ik ben een lief poesje die van poesjes houdt", laat Niels weten. En Max heeft kennis van vissen: "Je hebt eigenlijk twee soorten snoeken. Je hebt een snoek die direct op zijn prooi afgaat en je hebt een snoek zoals ik. Ik ben een ligger en die kijken eerst om zich heen. Als ze oogcontact hebben met een vrouw gaan ze gelijk op hun doel af." Guido weet ook wel wat voor beest hij is. "Met welk dier ik me vergelijk? Ik denk een varken. Het maakt mij niet uit, ik ben heel vies, ik doe alles. Als het maar een hartslag heeft." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze verleidster is nu al meest gevreesd in Temptation VIPS

Later blijkt ook dat er al wat chemie is tussen Jonah en Channah. De twee weten zeker dat Shirley de eerste is die vreemdgaat. "Honderdduizend procent", vertelt de verleider. "Haar vriend gaat ook de fout in, trust me", doet Channah uit de boeken. En hoewel ze niet zijn type is, zou Jonah wel het bed met Shirley delen. "Ik zou haar wel één keer doen, maar liever Yasmin." Channah heeft vervolgens wat bemoedigende woorden voor de verleider en dat maakt hun band alleen maar sterker. "Jij bent mijn maatje hier, hè?", zegt Jonah tegen haar. "Ik hou van jou, nu al. Ik meen dat echt oprecht."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!