Beeld © Love Island

Deze plottwist in Love Island had niemand zien aankomen

02 juli 2019 09:51

Love Island-Aleksandra kan weer lachen. De Vlaamse schone bleef na het vertrek van Denzel achter met een gebroken hart, maar de kijker heeft ervoor gezorgd dat de twee weer herenigd zijn. En dat de tortelduifjes elkaar zó snel alweer in de armen zouden vallen, had niemand verwacht.

 "Ik heb hier gewoon geen woorden voor"

De aflevering van gisteravond zat boordevol verrassingen, maar de grootste was zonder twijfel de comeback van Denzel. Matthy en Kelly zijn de eersten die te horen krijgen dat de kans groot is dat de partner van Aleks weer terugkomt. Tijdens een romantische date krijgen de liefjes een berichtje waarin staat dat de kijkers hebben bepaald: Denzel óf Melany keert terug naar de villa. En voor die laatste is het koppel een beetje bang. Kelly wil namelijk ab-so-luut geen drama en ook Matthy hoopt van harte dat het Denzel is die door de deur komt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany haalt keihard uit naar Matthy

En gelukkig voor het stel is het inderdaad Denzel die zijn opwachting maakt in de villa. Als de Islanders hem zien, is de groep door het dolle heen. Niemand had durven dromen dat de mogelijkheid bestond om iemand terug te laten in Love Island. Iedereen omhelst Denzel, maar er mist één belangrijk persoon: Aleksandra. Ze is gezellig een drankje aan het doen met Seba om zo weer een beetje vrolijk te worden.

Om haar extra te verrassen, besluit de groep Denzel te 'verstoppen' en niets te zeggen. Als Aleksandra eenmaal doorkrijgt dat haar liefje terug is, kan ze haar ogen niet geloven! "Dit is de allermooiste dag van mijn leven (...) Ik heb hier gewoon geen woorden voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aha! Dit is waar de beef tussen Chey en Denzel over ging

De twee zijn verliefder dan ooit en ook Denzel weet het zeker: dit is hét. Eerder sprak hij ook in de Love Check-up over zijn relatie met Aleksandra.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Exit Love Island zorgt opnieuw voor tranen in de villa

Love Island is elke dag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!