Beeld © Love Island

De laatste herkoppeling in Love Island is een feit

02 juli 2019 21:35

De finale van Love Island komt steeds meer in zicht. Voordat het zover is, vindt er eerst nog een herkoppeling plaats. Met de komst van Denzel zijn de mannen in de meerderheid, dus één van hen moet de villa verlaten. Maar wie..?

"Ondanks dat het niet op romantisch vlak werkt, gun ik hem de wereld"

Hoewel de meeste koppels inmiddels aan elkaar vastgeplakt lijken, twijfelt Lotte enorm. Ze heeft nog altijd gevoelens voor 'haar Jarn', maar wil hun relatie in de villa niet nóg een kans geven. Toch besluit ze om Cas naar huis te sturen en met Jarne de finaleweek in te gaan.

"Ik kies voor deze jongen, omdat ik het niet over mijn hart zou kunnen verkrijgen hem naar huis te laten gaan", vertelt ze aan Holly en Viktor. "Ondanks dat het niet op romantisch vlak werkt, gun ik hem de wereld. Want hij heeft zijn hart op de juiste plek zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer

Cas heeft het niet makkelijk met de keuze van Lotte, er komen zelfs tranen naar boven. Toch houdt hij zich groot tegenover de groep. "Ik voel me ontzettend schuldig tegenover Cas", vertelt boosdoener Lotte later in de camera. "Hij is gewoon zo lief voor mij geweest en een enorme steun."

“Ik vond het superleuk. Echt een unieke ervaring”, deelt Cas als hij eenmaal uit de villa is. “Helaas niet de liefde gevonden, maar dat gebeurt of gebeurt niet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze plottwist in Love Island had niemand zien aankomen

Iemand die wél de liefde heeft gevonden, is Denzel. In de Love Check-up vertelt 'ie er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!