Beeld © RTL/Beau van Erven Dorens

Ook reünie Beau en de Veteranen aangrijpend voor kijkers

2 juli 2019 21:42

Het is alweer zes maanden geleden dat Beau en de veteranen op hun trip naar Noorwegen gingen en het programma komt kijken hoe het nu met de deelnemers gaat. Zoals altijd is het een emotionele aflevering en dat is aangrijpend voor de kijker.

"Tjonge Beau. Wat een mooie aangrijpende aflevering vanavond"

Zes maanden na de reis naar Noorwegen haalt Beau en zijn team iedereen nog eens bij elkaar om te kijken hoe het nu met ze gaat. Is het de veteranen bijvoorbeeld gelukt om hun leven weer op te pakken? Daarnaast wordt er nog een bijzonder tripje gemaakt, namelijk naar Libanon. Samen met Beau gaat Harold terug naar het land waar hij zijn trauma opliep. Mede hierdoor was de aflevering weer enorm aangrijpend voor fans van het programma. 

"Tjonge Beau. Wat een mooie aangrijpende aflevering vanavond. En wát fijn dat het met allemaal zo goed gaat. Chapeau voor jou én de veteranen", reageert één fan. "Wat een geweldige serie", vindt een ander. "Zo integer zo duidelijk en herkenbaar. Een diepe buiging voor Beau en zijn productieteam en vooral voor de veteranen die dit aandurfden." Een ander noemt het programma "echt zo indrukwekkend en herkenbaar... En ook een goede opening voor gesprek met mensen die er meer over willen weten. Diepe bewondering voor de veteranen, hun gezinnen EN voor de integere manier waarop Beau dit heeft gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans bedanken Beau en de Veteranen na finale

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau en de Veteranen blijft de kijkers ontroeren

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau druk bezig met nieuw daklozenprogramma

Ook voor Beau is het een heftig weerziens. "Na zes maanden komen de veteranen weer bij elkaar", meldt de presentator op Instagram. "Hoe gaat het met ze, zijn ze vooruit gegaan? Lydia ondergaat EMDR, Alina gaat naar de Invictus Games, Mark doet een halve triathlon op Mallorca en met Harold ga ik terug naar Libanon, naar de plaats waar zijn trauma is ontstaan. Boeiende kost!!!" Beau en de Veteranen is terug te kijken bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!