Beeld © Getty Images

Four Weddings and a Funeral helemaal terug als serie

03 juli 2019 11:22

De klassieker Four Weddings and a Funeral gaat verder als miniserie! In Amerika komt de show op Hulu, een concurrent van Netflix. En de eerste trailer lijkt de magie van de originele film te herpakken.

In de trailer zien we Maya, gespeeld door Nathalie Emmanuel. De New Yorkse vliegt naar Londen voor de trouwerij van een vriendin. Eenmaal in het Verenigd Koninkrijk bloeit haar vriendschap met drie maten weer op. Het levert, net als in de originele film, ingewikkelde situaties op. Van affaires tot sociale en politieke botsingen, de show is behoorlijk uiteenlopend. En zoals de titel al voorspelt, zitten er vier trouwerijen en een begrafenis in de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Four Weddings and a Funeral wordt tv-serie

De trailer toont ook voor het eerst de vier vrienden om wie het draait: Maya, Craig, Ainsley en Duffy. Dat is een nogal andere cast dan het origineel, waarin Hugh Grant en Andie MacDowell de hoofdrollen in vertolkten. Ook staat er iemand anders aan het roer van de show, namelijk Mindy Kaling. Zij is voornamelijk bekend geworden als actrice in The Mindy Project en Community. Four Weddings and a Funeral verschijnt op 31 juli met vier afleveringen op Hulu in Amerika, over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekend.   

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hugh Grant vindt zichelf 'te oud en dik' voor romcoms

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!