Beeld © MTV

Oma EOTB-Harrie blijkt net zo'n dekhengst als haar kleinzoon

03 juli 2019 14:35

Is er iets ongemakkelijker dan weten dat heel Nederland je seks ziet hebben? Ja, je Ex On The Beach: Double Dutch seksscènes terugkijken met je oma. Helemaal als je oma opbiecht dat zij ook wel van wanten weet. Het gebeurde Ex On The Beach-Harrie.

"Dat deden wij vroeger ook, hè?"

In Meekijken Met bezoekt Koen Kardashian iedere week een kandidaat van EOTB om samen met diegene de nieuwste aflevering te kijken. Deze week is Harrie aan de beurt, samen met zijn hele familie zit hij klaar voor weer een nieuwe aflevering vol lust en drama. En dat terwijl Harrie weet dat zijn stomende nacht met Elodie is vastgelegd. De hele familie giert het uit als de reality-ster in actie voorbijkomt. "Dat gaat te ver, hè?", klinkt het vanaf de bank.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh? Alisa had een vriend tijdens Ex on the Beach

Maar dan laat oma van haar horen: "Dat deden wij vroeger ook, hè? Ja tuurlijk." Harrie's vader kan zijn oren niet geloven en wil dat ook eigenlijk liever niet. Met een theatraal gebaar stopt hij zijn vingers in zijn oren. Oma gaat ondertussen gewoon door. "Ik ben 70 en ons pap is nog twee jaar jonger dan ik, dus... Hij doet het nog steeds." Ze doet er nog een schepje bovenop: "En op zijn hondjes en overal op. Wij gaan gewoon met de moderne tijd mee." 

Presentator Koen Kardashian weet even niet waar hij moet kijken, maar één ding is wel duidelijk: de appel valt niet ver van de boom.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lisa schittert in videoclip van vriendje

Je ziet het hieronder vanaf 6:47.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!