Beeld © ANP

Jan Versteegh vindt presenteren Lingo een eer

03 juli 2019 16:27

Jan Versteegh kan zijn geluk niet op, hij wordt de nieuwe presentator van Lingo. Tegenover RTL Boulevard vertelt de presentator het een grote eer te vinden.

"Het wordt een mooie boel als iedereen een bal meeneemt"

“Het is vrij recent allemaal nog, normaal gaan er weleens weken, zo niet maanden overheen voordat je wat kunt vertellen, maar ik weet het ook pas sinds vorige week”, vertelt Jan. Volgens de presentator zal hij het gewoon op zijn eigen manier gaan doen: “Ik denk dat als je vooraf al zegt: ik ga het precies hetzelfde doen of heel anders doen, dat je dan jezelf een beetje kwijtraakt. Ik ga het gewoon als Jan doen! Ik denk dat ze het daarom ook een goed idee vonden dat ik het ging presenteren, hoop ik.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Versteegh is de nieuwe presentator van Lingo

Oud-presentatoren van Lingo hebben Jan inmiddels gefeliciteerd, Lucille liet wel weten dat de ballenset niet compleet is en zij destijds een bal met nummer 47 mee naar huis heeft genomen. “Ik heb het gezien ja, lief, he? Ik vraag me dus wel een beetje af wanneer Lucille bal 47 bij mij komt afleveren, want we kunnen natuurlijk geen Lingo spelen als de ballenset niet compleet is, dus daar ga ik nog wel eventjes werk van maken”, vertelt Jan. “Het wordt een mooie boel als iedereen een bal meeneemt.”

Lingo kan niet zonder presentator, maar ook zeker niet zonder jurylid. Gelukkig keert oudgediende JP terug bij Lingo, en daar is Jan alleen maar blij om: “Ja, dat is toch fantastisch, Lingo zonder Jp is een beetje als patat zonder mayonaise. Patat zonder mayonaise is ook leuk, maar het is niet hetzelfde als met.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-presentatoren reageren op Lingo's nieuwe presentator

Voormalig presentator François Boulangé gaf de kersverse presentator de tip om niet te veel te lullen en lekker veel woorden te spelen. Een goede tip, aldus Jan: “Ik hoef alleen de woorden niet te maken, maar ik begrijp wat hij bedoelt.” Het spelletjesprogramma zal dit najaar te zien zijn op SBS, de zender waar Jan sinds dit jaar zit, na zijn overstap van BNNVARA.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!