Beeld © ANP

Ewout Genemans neemt presentatie Verslaafd over

03 juli 2019 19:44

Ewout Genemans neemt de presentatie van het RTL-programma Verslaafd over. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn nieuwe baas Peter van der Vorst, die sinds kort programmadirecteur bij RTL is.

"Ik vind het een grote eer"

Peter maakte het nieuws zelf bekend in de uitzending van RTL Boulevard van woensdag. Hij en Ewout doen ieder een helft van het nieuwe seizoen, waarin weer mensen met een verslaving worden geholpen. De verslaafden worden voor langere tijd gevolgd. Peter heeft daarvoor eerder al opnames gemaakt. Ewout laat aan RTL Boulevard weten het een grote eer te vinden: "Ik vind het een grote eer om dit seizoen voor een aantal afleveringen van Peter over te nemen. Het is een bijzonder programma dat al seizoenen lang enorm goede resultaten boekt. De opnamen zijn inmiddels in volle gang."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout Genemans legt problemen bloot

De kersverse RTL-baas vertelde ook dat zijn andere programma's Married At First Sight en Van der Vorst ziet sterren waarschijnlijk terugkeren. Voor de eerste show hoeft alleen nog een nieuwe presentator worden gevonden, het tweede programma krijgt uiteraard een nieuwe naam. "Zo'n soort programma moet gewoon terugkeren. Ik weet ook al met wie en die moet er wel zijn of haar eigen stempel op drukken", aldus Peter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!