Beeld © Videoland

VIPS kunnen verleiding nauwelijks weerstaan op Temptation

4 juli 2019 11:54

Temptation Island VIPS gaat verder waar het gebleven was, namelijk bij een behoorlijk groot feest. Het loopt enigszins uit de hand. “Bij Damian heb ik het gevoel dat alles te vlot gaat”, zegt Lie. “Hij drinkt veel, hij heeft vlotte gesprekken met alle meisjes.” Het is duidelijk: de verleiding ligt op de loer.

“Heupen, billen, ik heb alles gezien”

“Hij is heel close”, gaat Lie verder. “Ik denk gewoon dat die jongen heel snel de fout in gaat.” Maar ook bij Thomas gaat het enorm snel allemaal. “Kijk, als ik uiteindelijk moet kiezen, wie is je Temptation… Dan kan het zijn dat jij het bent”, vertelt hij aan Daniëlle. En dat vindt de brunette geen probleem. “Ik denk zeker dat ik op de goede weg ben”, vertelt ze. Ondertussen valt het Pommeline erg zwaar zonder haar Fabrizio. De blondine huilt meteen al, omdat ze haar vriend enorm mist. “Ik moet gewoon veel aan hem denken”, vertelt ze aan één van de verleiders. “Ik wil hem vastpakken op dat moment. Zeggen dat alles goed zou komen.”

Maar Fabrizio vermaakt zich prima in het gezelschap van de verleidsters. “Ja, rondingen hebben ze allemaal, hè?”, zegt de Vlaming gekscherend. “Heupen, billen, ik heb alles gezien.” Ook Shirley gaat meteen een beetje de mist in en verbreekt de afspraak met Damian. Ze drinkt erop los en ligt uiteindelijk kotsend in bed. “Damian gaat er niet blij mee zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-presentatrice Annelien na 13 jaar single

Op een gegeven moment is het tijd voor de verleiders om de partners van hun beoogde prooien te ontmoeten. En dat gaat er intimiderend aan toe. De mannen hebben het er zwaar mee. “Aan het eind van dit programma kun je jezelf opgeven voor Ex On The Beach”, laat verleider Mitch weten aan Quentin. De dames lijken eerst een stuk minder overrompeld. “Als hij daarvoor gaat, dan hoef ik hem niet meer te hebben”, laat Channah weten. “Ik maak me niet echt druk eigenlijk. Ik zie het wel gewoon”, meldt Shirley.

De spanning is bij de dames pas écht te voelen wanneer Lie haar introductie doet. “Pommeline, ik vind het erg dat je het zo moeilijk vond om mij en Fabrizio weer samen te zien”, begint de blondine. “Maar ik denk dat jullie het allemaal nog moeilijk gaan krijgen, want ik val bij al jullie mannen in de smaak.” Wanneer de verleiders eenmaal weer teruggaan naar hun villa, wordt duidelijk dat er nog een addertje onder het gras zit. Er zijn nieuwe beelden, waaruit blijkt dat er nóg meer verleiders en verleidsters op het eiland aanwezig zijn dan de koppels hebben ontmoet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis bij Temptation VIPS

Maar de stress is van korte duur, diezelfde avond gooien ze er weer drank in en gaat het feest los. Lie lijkt haar pijlen te hebben gericht op één iemand. “Damian vind ik een mooie jongen”, legt ze uit. “Nooit een ongemakkelijke stilte. Het is gewoon heel leuk.” En hij ziet haar ook wel zitten. “Lie is wel echt degene op wie ik zou kunnen vallen. Zeker.”

Het blijft spannender en heter worden in de villa. Thomas lijkt al bijna de fout in te gaan met zijn Temptation en zijn vriendin Yasmin heeft een goede klik met Jonah. Pommeline en Fabrizio hebben nog niemand specifieks op het oog, maar dat duurt niet lang meer. Channah lijkt het gezellig te hebben met alle mannen, waar Quentin alleen maar oog heeft voor Shané. En Damians grootste verleiding is op dit moment Lie, ook al heeft Shirley een oogje op alle mannen van de villa.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Shirley: 'Damian liegt over alles'

Temptation Island VIPS verschijnt elke donderdag op 9.00 uur bij Videoland. Bekijk hieronder de eerste Temptation Gossip van het seizoen met Shirley. 

Temptation Gossip: Shirley vertelt openhartig waarom Damian liegt

10:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!