Beeld © Love Island

Love Island-Rowéna openhartig over moeilijke jeugd

04 juli 2019 14:46

In de laatste aflevering van Love Island spelen de singles vader en moedertje. Een kans voor de meiden om te kijken hoe hun partners zijn met kinderen. Hoewel de meesten dromen van een kindje, moet Rowéna daar niet aan denken. En dat is niet zonder reden.

"Dat is echt heel moeilijk geweest”

De deelnemers van Love Island zitten alweer een paar weken op elkaars lip en zijn inmiddels goede vriendinnen geworden. Ze bespreken dan ook alles met elkaar en vertrouwen elkaar als geen ander. Dit geeft Rowena de kans om eerlijk over haar jeugd te praten, die niet altijd even makkelijk is geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zag Love Island-Laurens er vroeger uit

Tijdens een middag op stap vertelt ze dat ze helemaal geen contact meer heeft met haar ouders. Als klein meisje nam haar vader de benen en gingen haar ouders uit elkaar. Het contact met haar vader liep al snel stuk door allerlei ‘problemen’ die hij had.

Op haar vijftiende krijgt haar moeder een nieuwe vriend. “En hij wilde geen kinderen”, legt ze uit. Ro gaat bij haar oma wonen. Iets wat de andere dames bijna niet kunnen bevatten. “Ik wilde heel graag dat mijn moeder zou blijven, maar dat wilde zij blijkbaar niet. Mijn oma heeft me opgevangen en mijn tante is een soort moeder geweest. Dat is echt heel moeilijk geweest." Op latere leeftijd accepteerde ze het maar. 

Miniatuurvoorbeeld

Stem mee:

POLL: Welk koppel gaat Love Island 2019 winnen?

Voor Rowéna was Stenn met Chey. En die zei dit over hun relatie:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!