Beeld © Love Island

Love Island-Denzel wil naar Antwerpen verhuizen voor Aleks

05 juli 2019 08:38

Zo vlak voor de finale gaan alle Love Island-koppels nog één keer op date. Zo ook Denzel en Aleksandra, die het inmiddels wel tijd vinden om het officieel te maken.

"Alles wat ik wil, wil ik met jou doen"

“Ik ben zo gelukkig en enorm dankbaar dat ik hier zit met jou”, spreekt Aleks verliefd tegen Denzel tijdens de date. Ook Denzel heeft vlinders in zijn buik. "Ik ben stapelverliefd op je", deelt hij zijn lief mee, waarop ze gaat blozen. 

Hoewel de Vlaamse schone in het begin nog haar twijfels had over de spierbundel, en hem zelfs beschuldigde van acteren, is er inmiddels geen twijfel meer over mogelijk: Denzel en Aleksandra horen bij elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

POLL: Welk koppel gaat Love Island 2019 winnen?

De tortelduifjes kunnen tijdens de date niet van elkaar afblijven en zijn verliefder dan ooit. Denzel kan zich een toekomst zonder de blondine dan ook niet voorstellen. "Nu al niet”, verkondigt Denzel. Matthy wie zei je..?

Denzel heeft zelfs zulke sterke gevoelens voor Aleks, dat hij voor haar Amsterdam wil verruilen voor Antwerpen. Maar voordat het zo ver is, wil hij het eerst officieel maken tussen hen. "Ik wil heel graag vastigheid met jou", vertelt hij haar. "Alles wat ik wil, wil ik met jou doen", waarna hij haar vraagt zijn vriendinnetje te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer

Eerder zei Denzel dit al over zijn relatie met Aleksandra:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!