Beeld © Love Island

Deze vier Love Island-koppels maken kans op de hoofdprijs

05 juli 2019 21:38

Na weken 24/7 tussen de camera's, wordt aanstaande zondag duidelijk welk koppel volgens de kijker het sterkste is. Het winnende stel wint niet alleen elkaar, maar ook een geldbedrag van 25.000 euro! Deze vier koppels zijn nog in de running.

1. Denzel en Aleksandra

Hoewel het er even op leek dat Aleksandra het geluk bij Brabander Matthy had gevonden, bleek ze veel beter te passen bij Denzel. Hoewel de Vlaamse schone in het begin nogal twijfelde over zijn intenties is het inmiddels duidelijk: Denzel en Aleksandra kunnen niet meer zonder elkaar en zijn officieel vriendje en vriendinnetje. 

De twee zijn oprecht verliefd op elkaar en Denzel denkt er zelfs over na om te verhuizen voor de liefde. "Ik wil heel graag vastigheid met jou", vertelde hij haar tijdens hun laatste date. "Alles wat ik wil, wil ik met jou doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey haalt uit naar pesters

2. Kelly en Matthy

Hoewel Melany thuis in Nederland zit met vlinders voor de Brabo, is hij tot over zijn oren verliefd op Kelly. De laatstejaars studente psychologie kwam pas later in het seizoen in beeld, maar hun band is nu al supersterk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Rowéna openhartig over moeilijke jeugd

3. Stenn en Rowéna

Ondanks hun leeftijdsverschil (zij is 27, hij 19) is de klik tussen tortelduifjes Stenn en Rowéna sterk aanwezig. De twee halen het beste in elkaar naar boven en worden elke dag een beetje gekker op elkaar. Ook zijn ze niet vies van een potje rollenbollen. Het koppel was zelfs het eerste en - voor zover wij weten -enige stel dat met elkaar naar bed is geweest. Oh la la!

View this post on Instagram

Loco Ro & Stenn de FlowerMan! 💕🌸 #LoveIsland

A post shared by Love Island (@loveislandrtl) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zag Love Island-Laurens er vroeger uit

4. Sebastiana en Martin

Vanaf dag één zijn Seba en haar Martin onafscheidelijk. De twee zijn elkaar altijd trouw gebleven en hebben met niemand anders het bed gedeeld. Nu de twee officieel vriendje en vriendinnetje zijn, houdt niets hen meer tegen. Kom maar op met die finale!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer

Vind jij het ook zo jammer dat na zondag Love Island voorbij is? Dan hebben we goed nieuws: er komt namelijk een tweede seizoen! Klinkt dit nu als muziek in je oren? Singles die op zoek zijn naar de ware liefde kunnen zich hier opgeven. Het nieuwe seizoen zal vanaf september te zien zijn bij Videoland. 

De finale van Love Island zie je zondag om 20.30 uur bij RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!