Beeld © AVROTROS

Smullen: Beste Zangers bijna weer van start

05 juli 2019 16:18

Het succesvolle programma Beste Zangers komt weer op de buis. Vanaf Ibiza zingt Jan Smit samen met andere artiesten de sterren van de hemel.

Levensliedzangeres Samantha Steenwijk en operazanger Henk Poort staan aan Jans zijde tijdens Beste Zangers. Het idee van het programma is om songs van mede-artiesten te coveren. Zo werd Davina Michelle bij het grote publiek bekend door haar versie van Duurt Te Lang. Dat nummer stond uiteindelijk acht weken op nummer één. De deelnemers dit seizoen zijn Emma Heesters, Rolf Sanchez, Floor Jansen, Ruben Annink en voormalig Di-Rect frontman Tim Akkerman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE zorgt voor kippenvel tijdens Beste Zangers

Ruben Annink ken je misschien uit The Voice Kids en De beste singer-songwriter, maar ook door zijn optreden met Ali B in De Wereld Draait Door. Emma Heesters is, net als voorganger Davina, vooral bekend door haar covers op YouTube. Voor haar versies van populaire liedjes krijgt ze miljoenen views op het platform. En ook net als Davina kwam ze voorbij in een video van Glamour waarin artiesten reageren op covers van fans. Dat betekende voor haar dat Shawn Mendes haar kunsten bewonderde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vlaamse Beste Zangers levert Ilse DeLange nummer-1 hit op

Verder doet Floor Jansen mee, die zong in de metalband After Forever en later bij Nightwish. Voor Efteling-fans zal haar stem ook herkenbaar zijn: je hoort haar in attractie De Vliegende Hollander. Als laatste doet latin zanger Rolf Sanchez mee. Hij deed in 2011 mee aan The X-Factor en eindigde als derde.

Beste Zangers is vanaf 24 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!