Beeld © YouTube-kanaal GTST

Zo ging het er backstage aan toe bij cliffhanger GTST

07 juli 2019 16:01

Goede Tijden, Slechte Tijden neemt weer eventjes afscheid. Het is zomer en dat betekent dat Neerlands' langst lopende soap er even tussenuit gaat. En dat doen ze, zoals gebruikelijk, met een heftige cliffhanger. Nu geeft de serie een blik achter de schermen.

"Alkan vertelt hoe het was om de heftige scènes in en rondom een helikopter te spelen"

"Ben jij ook nog aan het na shaken van de zomercliffhanger van 2019? Lijken acht weken zonder GTST een eeuwigheid te duren?", schrijft de show bij de video. "Geen nood. Hulp is onderweg. In deze backstage video krijg je een kijkje achter de schermen bij deze spectaculaire opnames."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-Bertrie regelmatig met trillende benen op de planken

"Alkan vertelt hoe het was om de heftige scènes in en rondom een helikopter te spelen", gaat de YouTube-pagina van GTST verder. "Ook blikken Lone en Erik terug op het bewogen GTST-seizoen en de grote plottwist die zij zelf ook niet aan zagen komen." Het heftige einde van dit seizoen wordt breed uitgelicht in de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-fans opgelet! Maak kans op het GTST Magazine

Zoals ieder jaar neemt GTST afscheid van het seizoen met een intense cliffhanger. Dit keer is het acteur Alkan die het te verduren krijgt en wiens lot nog te bepalen valt in het volgende seizoen. Om de zomer door te komen, kunnen fans genieten van het GTST Magazine, waarin de acteurs uitgebreid vertellen over hun zomerplannen, privélevens en de soap. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!