Beeld © Instagram @loveislandvlaanderen

Love Island-deelnemers blikken terug op liefdesavontuur

8 juli 2019 10:58

Het zit erop voor Denzel en Aleksandra, Martin en Sebastiana, Stenn en Rowéna en Matthy en Kelly. Love Island is een enorm avontuur geweest voor de koppels.

"Love Island was het mooiste avontuur uit mijn leven"

"Het mooiste aan liefde is: het komt onverwachts", vertelt Aleksandra op Instagram. "Hoe dit van niks naar alles is gegroeid, kan ik niet met woorden beschrijven. Ik kan enkel zeggen dat ik zo enorm dankbaar ben. Daarom wil ik iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en in ons bleef geloven. Ik wil ook al mijn vriendinnen en mijn fantastische familie bedanken voor het feit dat ze mij onrechtstreeks bleven steunen."

Ook wilde ze een momentje nemen voor naar nieuwe vriend. "En Denzel, jou wil ik gewoon bedanken voor de liefde die jij mij geeft. Jij geeft mij het gevoel dat ik heel de wereld aankan en dat ik nergens meer alleen voor hoef te staan. Love Island was het mooiste avontuur uit mijn leven. Met veel ups and downs heb ik zo veel over mijzelf geleerd." De blondine wordt ook nog eens overspoeld met lieve berichten door fans van het programma. "De berichtjes die ik nu krijg, zijn zo hartverwarmend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denzel en Aleksandra winnen Love Island

Ook runners up Sebastiana en Martin blikken terug op hun liefdesavontuur. Het koppel was al vanaf het begin bij elkaar. "Erin gegaan met zo weinig verwachtingen", vertelt de brunette. "Ik kan niet geloven wat ik eraan heb overgehouden. Jij bent echt een geschenk", zegt ze tegen haar nieuwe vriend. Het gevoel is geheel wederzijds, laat Martin weten. "Zo blij dat ik jou heb gevonden, baby." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey haalt uit naar pesters

Tot nu toe hebben de derde en vierde plaats koppels nog niets laten weten. Stenn en Rowéna hebben zelfs geen foto's van hun deelname op hun account. De presentatoren van het programma kijken met warme gevoelens terug op hun tijd bij de kandidaten. Holly Brood bedankt de deelnemers en de kijkers. Viktor Verhulst deelt een foto met de winnaars en feliciteert hen: "Proficiat Aleks en Denzel!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?

Krijg je geen genoeg van Love Island? Kijk dan de Love Check-Up van Denzel, waarin hij zijn liefde voor Aleksandra verklaart. 

Love Check-up: Denzel laat zich uit over Chey

09:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!