Beeld © Temptation Island

Miss-verkiezing zorgt voor heftige avond in Temptation VIPS

11 juli 2019 09:09

De gemoederen lopen hoog op in de nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS. De koppels kregen het zwaar te verduren en verleiding ligt overal op de loer.

"Ik mis gewoon Fabrizio’s aanwezigheid, hij maakt mij compleet"

De dames en heren gaan voor het eerst op een een-op-een date met een verleider of verleidster. Quentin kiest voor Shané. "Zij is gewoon mijn type. Ik kijk graag naar haar." Thomas heeft een klik met Daniëlle, Damian kan niet anders dan achter Lie aan zitten en Fabrizio laat zijn oog vallen op Julia. Ook de dames kozen op hun eerste dates hun grootste verleiding op het eiland. En dat betekent dat Channah de hort op ging met Joris, Yasmin met Jonah, Shirley gaat voor Daan en Pommeline kiest voor Mitchel. Alleen Pommeline kan het nauwelijks aan. “Ik mis gewoon Fabrizio’s aanwezigheid”, zegt Pommeline. “Hij maakt mij gewoon compleet.”

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Quentin openhartig over zwangerschap Channah

Echter zit Fabrizio totaal ergens anders met zijn hoofd. “Julia is eigenlijk één van de weinige meisjes aan wie ik me op dit moment kan optrekken”, aldus Fabrizio. “Om even mijn gedachten te verzetten.” Die avond moeten de dames en heren de verleiders en verleidsters die ze niet zien als temptation naar huis sturen. Het is een emotionele boel, wat alleen goed gemaakt wordt met drank en een feestje. Bovendien is die avond toevallig de jaarlijkse Mister en Miss Temptation-verkiezing. De verleiders proberen de dames te imponeren met kleine theaterstukjes. De verleidsters pakken het een stuk serieuzer aan en gaan halfnaakt dansen op de bar van de villa. Oh la la!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezocht: Temptation Island zoekt avontuurlijke stelletjes

Temptation Island VIPS staat elke donderdag vanaf 09.00 uur op Videoland. Kijk hieronder de Temptation Gossip met Quentin, waarin hij openhartig vertelt over de zwangerschap van Channah. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!