Beeld © Netflix

Meghan Markle tóch in laatste seizoen Suits

11 juli 2019 09:23

De populaire serie Suits stopt er mee. Binnenkort is in Amerika het negende en laatste seizoen van de advocatenserie te zien en fans wachten vol spanning of Meghan Markle ook in dit seizoen een rolletje te pakken heeft.

"Er worden een paar ‘ik hou van je’s uitgewisseld’”

Voordat Meghan en prins Harry elkaar het jawoord gaven, speelde zij de rol van Rachel Zane in de populaire serie. Zij trouwde in de serie met haar vriend Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams, en vertrokken samen uit New York naar Seattle. Om vervolgens te verdwijnen uit de serie. Mede dankzij haar vertrek heeft de serie al geruime tijd te maken met teruglopende kijkcijfers en is er dus besloten om de stekker uit de serie te trekken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle voor het eerst alleen op pad sinds Archie

Toch is er nog hoop voor de fans. Het personage Mike Ross keert namelijk terug in de laatste afleveringen en zal telefonisch contact hebben met zijn vrouw, Rachel. Zo vertelde Patrick tegenover Entertainment Tonight. “Hij belt Rachel en er worden een paar ‘ik hou van je’s uitgewisseld’”. De makers laten hiermee zien dat de hertogin van Sussex nog altijd onderdeel is van de show.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!