Beeld © ANP

Ingmar Schrama keert niet meer terug naar GTST

11 juli 2019 14:30

Actrice Ingmar Schrama zal niet meer terugkeren naar het fictieve dorpje Meerdijk, zo valt te lezen op de site van GTST. Twee jaar geleden werd de actrice die het personage van Sjors Langeveld speelde, getroffen door een burn-out.

"Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden, van meisje tot moeder"

Na twee jaar lang hard te hebben gewerkt aan haar herstel, gaat het inmiddels stukken beter met Ingmar. Toch heeft ze besloten om haar werkzaamheden bij Neerlands langslopende soap niet opnieuw op te pakken. “We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet”, valt te lezen op de site. Melissa Drost, die de rol in de twee jaar heeft overgenomen zal de rol van Sjors blijven vervullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder oud GTST-acteur Koert-Jan de Bruijn overleden

“Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder”, schrijft Ingmar. “Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase, waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!