Beeld © FX Networks

Eerste beelden nieuwe seizoen American Horror Story

12 juli 2019 11:30

Het negende seizoen van American Horror Story gaat bijna van start. En zoals fans gewend zijn, is het een compleet nieuw verhaal met een (deels) nieuwe cast. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn eindelijk uitgebracht.

Na acht seizoenen griezelen, komt American Horror Story nu met een seizoen over de jaren tachtig. Vandaar de naam ook, 1984. In die periode kwamen veel horrorklassiekers uit, zoals Friday the 13th, A Nightmare on Elm Street en Halloween. Genoeg voor de show om inspiratie uit te halen. Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman en John Carroll Lynch keren weer terug in de serie. Nieuwkomers zijn onder anderen Glee-acteur Matthew Morrison, freestyle skiër Gus Kenworthy en transgender actrice Angelica Ross. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

American Horror Story keert terug zonder Sarah Paulson

Fans moeten helaas hoofdrolspelers Evan Peters en Sarah Paulson missen. Ze waren wel in alle vorige seizoenen te zien. Hoe het deze keer afloopt in de griezelshow is vanaf 18 september te zien op de Amerikaanse televisie. Wanneer American Horror Story: 1984 in Nederland start, is onbekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!