Beeld © RTL/Temptation Island VIPS

Temptation-Yasmin huilde om overleden vriendin

16 juli 2019 16:53

Kijkers van Temptation Island VIPS zagen dat Yasmin vrij emotioneel was de eerste drie afleveringen. De teaser voor de vierde episode, waarbij er voor het eerst een kampvuur komt, belooft ook veel waterwerk. De actrice wil duidelijkheid scheppen over haar tranen: "Mijn collega-vriendin Lotte van der Zee was overleden."

"Ik had echt niet gedacht dat ze het niet zou halen"

"Ik had echt niet gedacht dat ze het niet zou halen", vertelt een emotionele Yasmin over het verlies van haar vriendin Lotte van der Zee. De Miss Universe lag al een tijdje in coma toen de Temptation-deelneemster op het vliegtuig stapte naar Thailand. Vlak voor haar vertrek kreeg ze het verdrietige nieuws dat Lotte was overleden. "Ik was gewoon helemaal de weg kwijt (...) Ik heb daardoor gewoon best veel lopen janken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Pommeline loopt een blauwtje op

"Nu lijk ik een aansteller of een kind van vijf dat met een hoog piepstemmetje praat, maar ik heb ook een andere kant. Dat gaan jullie nog wel meemaken", gaat Yasmin verder. De actrice deed samen met haar vriend Thomas Cox mee aan het verleidingsprogramma en hield het niet droog bij het zien van de eerste kampvuurbeelden. "Het was zwaarder dan ik ooit had kunnen bedenken. Terwijl ik al had verwacht dat het superzwaar zou zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island VIPS-verleidster woedend om exit

Elke donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland. In die van aanstaande donderdag vindt het allereerste kampvuur van dit seizoen plaats. En dat belooft wat. Krijg je geen genoeg van Temptation? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met verleidster Shané. Aan Ferry Doedens vertelt ze hoe ze "een spelletje speelt met Quentin." 

Temptation Gossip: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

09:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!