Beeld © ANP

Jean-Marie in gesprek over terugkeer De Pfaffs

16 juli 2019 21:14

Er wordt gesproken over een eventueel vervolg van de populaire realityserie De Pfaffs. Zo laat Jean-Marie Pfaff (65) weten aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Al heeft de voormalig voetbalkeeper wel een paar wensen: "De kleinkinderen moeten eerst door hun middelbare school zijn."

"Het is nog een jaar of twee, drie te vroeg"

Tien jaar lang waren ze niet van de buis af te slaan: de Pfaffs. De realityreeks over het dagelijks leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie was jarenlang een dikke kijkcijferhit, zowel in Nederland als bij onze Zuiderburen.

In totaal werden er 290 afleveringen over het wel en wee van het gezin gemaakt. En nog altijd hopen fans op een comeback. En die kan er zo maar eens komen! "Er wordt serieus over nagedacht (...) met een paar rimpels meer dan wel", onthult Jean-Marie aan HLN. "Maar het is nog een jaar of twee, drie te vroeg."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

LOL: Kelly Pfaff is overduidelijk de leukste thuis

Op de vraag of de kleinkinderen het eigenlijk wel zien zitten twijfelt hij niet. "Kenji doet al wat in die richting, hé, voor Ketnet. Maar er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten", laat hij weten. Al zal het wel even wennen zijn, zo'n cameraploeg in je huis. Jean-Marie: "Je kunt niet de hele tijd op de rem gaan staan. Er moet dus wederzijds vertrouwen zijn, anders werkt het niet.

En dat het niet altijd goed gaat vertelt zijn vrouw, Carmen. "Ik ben geen ambetant menske, maar ik heb wel drie ­regisseurs de laan uitgestuurd in die tien jaar", doet ze een boekje open. "Omdat ze dingen in scène probeerden te zetten. Terwijl ik zei: ‘Ik leef mijn leven, je moet me niet zeggen wat ik moet doen’. Ik ben de slechtste actrice die VTM ooit gehad heeft, ik kan dat echt niet. Ik heb op mijn strepen gestaan toen. Ik wou ook niet dat Paul Jambers de voice-over deed, die stem paste niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lyndsey Pfaff pakt het groots aan

Toch was de kracht volgens Jean-Marie dat het allemaal 'echt' was. "Je schouder breken zoals Carmen, dat doe je niet om op tv te komen, hé. Of Kenji die uit de jacuzzi viel... Dat was allemaal echt, en dat was de kracht van De Pfaffs."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Pfaff moet haar kids een tijdje missen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!