Beeld © RTL/Temptation Island VIPS

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

18 juli 2019 10:29

De kampvuren in Temptation Island zijn vaak het sappigste onderdeel van het programma. Ook de eerste van dit seizoen past in dat rijtje thuis. Er vloeien meteen lekker veel tranen.

"Ik hoef die jongen niet meer"

De koppels hebben het zwaar gehad de eerste paar dagen in Thailand. Voor de een, omdat er zo veel verleiding is op het eiland, voor de ander omdat ze hun partner zo erg missen. Maar wanneer de eerste kampvuurbeelden worden geshowd, slaat de sfeer per direct om. Vooral de dames krijgen het te verduren. Channah, Pommeline en Yasmin schieten gelijk vol bij de video's over hun lovers.

"Hij doet nog leuker met haar dan met mij", aldus een huilende Yasmin. Haar vriendje, Thomas, beleefde een erg broeierige avond met verleidster Djamaih. Nadat zij werd verkozen tot Miss Temptation verbleef zij een avondje naakt in de kamer van de acteur. Die beelden komen als donderslag bij heldere hemel voor Yasmin. "Hij heeft in maanden al niet meer zo leuk gedaan bij mij." Bovendien wordt de band met Daniëlle steeds sterker. Daar was de brunette al bang voor, het maakt haar onzeker. "Hij mag opflikkeren!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

Ook Channah kan haar ogen niet geloven. Haar vriend, Quentin, lijkt het erg gezellig te hebben met Shané. De twee douchen samen, hangen over elkaar heen en zijn behoorlijk aanrakerig in het zwembad. "Ik hoef die jongen niet meer", vertelt ze aan de andere meiden en presentatrice Yolanthe. Het lijkt erop dat haar relatie ook deukjes heeft opgelopen door het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Yasmin huilde om overleden vriendin

Net als bij de eerste drie afleveringen is het weer foute boel voor Pommeline. Waar de Vlaamse eerst nog moest huilen om het gemis van haar vriend Fabrizio, gaat het nu mis als ze ziet hoe aanhankelijk hij is bij de verleidsters in het huis. Bovendien verbreekt haar tattooman één van hun regels: niet als laatste naar bed toe gaan. "Hoe kan je dat nou doen?", vraagt ze zich af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit hét bewijs dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zijn?

De enige van de dames die het wel prima vindt, is Shirley. Haar vriend Damian heeft het wel gezellig met de verleidsters, vooral met Lie, maar er is nog niets gebeurd en daarom kan ze ook niet boos zijn. Ze heeft zich daar zelf ook niet aan gehouden. Daarom vindt ze dat ze er niet over mag zeuren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Pommeline loopt een blauwtje op

Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland. Kan je geen genoeg krijgen van het verleidelijke programma? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Shané. Hierin vertelt ze hoe ze een spelletje speelt met Quentin. Ook komt er iedere vrijdagochtend een nieuwe aflevering van Gossip bij Videoland. 

Temptation Gossip: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

09:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!