Beeld © RTL/Temptation Gossip

Temptation-Yasmin over het verlies van haar moeder

19 juli 2019 09:11

Ferry Doedens gaat op bezoek bij Yasmin in de nieuwste Temptation Gossip. Hier vertelt ze alles over haar Temptation Island VIPS-avontuur, romance met Thomas Cox, maar ook over haar heftige verleden.

"Ik kan niemand meer om advies vragen. Dat is wel echt heel moeilijk”

Yasmin vertelt openhartig aan Ferry over het verlies van haar moeder en wat het voor haar familie heeft betekent. “Ja, dat was wel een onwijze impact", legt ze uit. "Het was ook best wel plotseling. En sterker nog, een jaar voor haar overlijden was mijn tante overleden. Dat waren de enige twee vrouwen van die leeftijd in mijn familie. Dus ik mis nu wel heel erg de eerste keer trouwen, eerste keer baby’s krijgen. Ik kan niemand meer om advies vragen. Dat is wel echt heel moeilijk.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Bovendien heeft Yasmin een tatoeage ter ere van haar moeder genomen: een zeepaard. En wel om een heel bijzondere reden. “Waarom ik hem heb laten zetten: ten eerste, ik hou van reizen", begint de knappe brunette. "Maar ten tweede, m’n moeder is overleden aan maagkanker. Dus zij heeft zonder maag moeten leven een tijdje. En het enige dier op de wereld zonder maag is een zeepaard.”

Bekijk de hele aflevering met Yasmin hierboven. Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland en iedere vrijdag een nieuwe Gossip.

Alle afleveringen van Temptation Gossip zie je hier.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Temptation-Fabrizio gooit het over andere boeg en wordt zanger

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!