Beeld © RTL/Temptation Gossip

Temptation-Yasmin: 'Ik ben best wel saai in bed'

20 juli 2019 13:09

Thomas en Yasmin leken bij hun entree in Temptation Island VIPS best wel een droomkoppel, maar al snel werden de breukjes zichtbaar. Toch kijkt Yasmin met veel liefde terug op het begin van hun romance, vertelt ze aan Ferry in Temptation Gossip.

“Doet hartstikke pijn, man”

Yasmin was tijdens haar deelname aan Temptation Island VIPS enorm bang wat het zou doen met haar relatie. Zowel haar vriend, Thomas Cox als zij waren in het verleden al eens vreemd gegaan. Maar hoe is hun romance ooit begonnen? “Heel speels, eigenlijk", vertelt Yasmin. "Allebei totaal niet toe aan een relatie. En nog veel te open voor alles en konden allebei niet binden. Op een gegeven moment vonden we elkaar zo leuk dat we wel moesten binden, eigenlijk”, lacht ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Yasmin over het verlies van haar moeder

Ferry is ook benieuwd naar haar bedprestaties en vooral wat ze fijn vindt. “Oh, shit. Ja, heel saai, maar ik denk toch wel een beetje missionaris. Of…” Ferry denkt het antwoord al te weten, namelijk doggy style. “Nee, dus niet”, reageert de brunette. “Doet hartstikke pijn, man.” Vervolgens legt de YouTuber uit dat ze maar een klein meisje is en dat helemaal niet aankan. “Dat kan echt niet”, lacht Yasmin. Ferry is ook wel benieuwd hoe goed Thomas bedeeld is daarbeneden. “Hij is best wel groot geschapen”, zegt ze met een beetje een beschaamd gezicht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Bekijk de hele aflevering met Yasmin hierboven. Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland en elke vrijdagochtend een nieuwe aflevering van Temptation Gossip. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!