Beeld © Zomer met Art

Johnny en Anouk: nog niet nagedacht over naam tweede kindje

17 juli 2019 18:08

Johnny de Mol (40) en zijn vrouw Anouk van Schie (37) verwachten aanstaande december hun tweede kindje. Hoewel het stel nog niet bekendgemaakt heeft wat het geslacht van het kindje wordt, is te hopen dat het geen jongetje wordt. Want dan hebben de ouders een klein probleempje vertelt Johnny tijdens Zomer met Art.

"Daar zijn we het nog niet over uit"

Het is voor het stel hun tweede kindje samen nadat ze in april 2018 al de kleine Johnny mochten verwelkomen. Anouk, bekend van de meidengroep Kus, heeft al een dochtertje uit een eerder huwelijk: Kiki.

Presentator Art Rooijakkers heeft nog wel een vraag voor de aanstaande vader. Want stel het wordt wéér een jongetje, hoe gaat het dan heten? De naam Johnny Junior is natuurlijk al bezet! "Ja, dat is een goede vraag”, is Johnny het met hem eens. “Daar zijn we het nog niet over uit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol op zoek naar mooiste Nederlandse liedje

Afgelopen oktober gaven de tortelduifjes elkaar het jawoord tijdens een intieme plechtigheid in de buitenlucht met een select clubje familie en vrienden. Iets wat niet veel mensen een paar jaar geleden hadden kunnen voorspellen.

Studio 100-baas Gert Verhulst is ook te gast bij Zomer met Art en wil weten wanneer de presentator zijn wilde haren is verloren. "Dat je het op een gegeven moment zat bent in de stad, een vrouw tegenkomt en een kind krijgt: de liefde", geeft hij als verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Johnny de Mol maakt theatertour over rock-'n-rol-leven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!