Beeld © William Rutten

Wendy van Dijk: 'Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen'

18 juli 2019 14:53

Wendy van Dijk (48) vertelt in haar eigen blad over haar overstap naar Talpa en haar afscheid bij The Voice of Holland. "Eenmaal thuis voelde ik me heel eenzaam en verdrietig", doet ze een boekje open.

"Het is even zwaar geweest"

"Ik heb wel goed afscheid genomen", vertelt ze in een interview met haar kersverse collega Linda de Mol. Toen ze voor Talpa koos, was het nog onzeker waar de The Voice naartoe zou verhuizen. "Ik was mijn houvast kwijt, ook privé", waarmee ze doelt op de roerige tijden tussen haar en de 52-jarige Erland Galjaard. 

"Het is een rare tijd geweest, er is zo veel gezegd, zo veel geschreven (…) nu merk ik dat de tijd heelt, dat alles goed komt, tot rust komt, zowel in werk als privé. Dat ik ook zin heb in nieuw avontuur. Maar het is even zwaar geweest.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Wendy van Dijk: 'Ik wil in film spelen met Linda de Mol'

Maar naar regen komt zonneschijn, en inmiddels staat ze weer te popelen aan de slag te gaan. Ook haar relatie is aan de beterende hand. "Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen", spreekt ze positief uit. "Terug bij de zender waar ik ben begonnen." 

Bij SBS hoopt ze nieuw leven in het programma Hart in Aktie te mogen blazen. Ook droomt ze ervan om samen met Linda in een serie of film te spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter

Het hele interview met Wendy en Linda lees je in de nieuwste Wendy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!