Beeld © ANP

Willibrord Frequin hield rekening met tweede Beter Laat dan Nooit

18 juli 2019 22:01

Er heerst flink wat onduidelijkheid over een eventueel vervolg op het populaire RTL-programma Beter Laat Dan Nooit. Eerder meldde de Telegraaf dat de cast van het programma zou zijn afgedankt, RTL laat echter weten dat hier niks van waar is.

"Ze hebben ons niet laten weten dat ze er mee stoppen"

“Wij danken mensen niet af, we zijn juist ontzettend blij met de mannen en zij ze tot op de dag van vandaag dankbaar dat ze zo’n goed programma hebben afgeleverd”, aldus een woordvoerder van RTL. De zender laat ook weten dat de cast, bestaande uit Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox, wisten dat het slechts om een seizoen ging. Voor een nieuw reeks is RTL opzoek naar vier nieuwe uitgesproken personalities.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willibrord Frequin bekent: ‘Ik dacht: ik stap eruit’

Volgens Willibrord is hier echter niks van waar. “Ze hadden op zich kunnen bellen, het ging allemaal niet zo chique", aldus de presentator tegenover RTL Boulevard. "Ik heb nog nooit zulke positieve reacties gehad, dus waarom zou je er mee stoppen?", vraagt hij zich af. "We zijn een beetje afgedankt, ik ben niet chique behandeld. Ze hebben ons niet laten weten dat ze er mee stoppen. Ik hield er wel rekening mee, je plant je vakanties anders, erg jammer." Toch zou de presentator zo weer mee doen met het programma: "Als ze verstandig zijn, dan maken ze een tweede reeks met ons. Ik zou dan eerst zeggen: ‘Zo gaan we niet met elkaar om, hè’ en als ze mij dan een biertje en een flesje whiskey geven dan is het ook wel klaar en doe ik weer mee."

In Beter Laat Dan Nooit reisden Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox samen met Olcay Gulsen door diverse Aziatische landen. Het programma komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en was een groot succes. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!