Barrie Stevens heeft genoeg ideeën voor Beter Laat Dan Nooit

19 juli 2019 00:13

"Ik denk dat ze het gevoel hebben dat we niets meer te vertellen hebben”, dat zei Barrie Stevens donderdag aan tafel bij Jinek in een reactie op het nieuws dat de zender mogelijk het programma Beter laat dan nooit met een nieuwe groep mensen wil maken.

“We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek”

Vorig jaar waren Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox de hoofdpersonen van de serie, die een redelijk succes werd voor RTL. Donderdag stond echter in De Telegraaf dat de zender nadenkt over een andere cast. "De vertraging zit ’m in het feit dat we er als zender voor kiezen een eventuele tweede serie met een geheel nieuwe cast te maken", aldus een woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willibrord Frequin hint op tweede seizoen Beter Laat Dan Nooit

Dat nieuws viel het kwartet reizende bejaarde sterren rauw op hun dak. "We hebben natuurlijk heel veel verteld maar er is ook veel niet gebruikt", aldus Barrie. Hij denkt dat een nieuwe plek en een andere uitdaging opnieuw voor mooie televisie kan zorgen. "We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Willibrord Frequin hield rekening met tweede Beter Laat dan Nooit

Ook Peter Faber is het daar mee eens. "De formule is heel goed. Wij zullen authentiek reageren waar we ook komen", zei hij.

Willibrord Frequin reageerde vandaag ook op het nieuws. “We zijn een beetje afgedankt, ik ben niet chique behandeld”, aldus de presentator tegenover RTL Bouevard. “Ze hebben ons niet laten weten dat ze er mee stoppen. Ik hield er wel rekening mee, je plant je vakanties anders, erg jammer."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!