Beeld © Getty Images

Yes! The Hills: New Beginnings krijgt een tweede seizoen

22 juli 2019 22:28

Het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings is nog maar net begonnen, maar MTV heeft weer helemaal vertrouwen in het oude format. Daarom is het tweede seizoen van de show al aangekondigd.

Heidi, Audrina, Whitney, Stephanie en Mischa gaan hun Hollywood-leventje weer laten vastleggen door camera's voor een tweede seizoen van The Hills. Ook reality-grootheid Spencer Pratt zal wel weer terugkomen, net als Brody Jenner, Jason Wahler en Justin Bobby. Het lief en leed van de groep vrienden zal weer uitgezonden worden op MTV. Of daadwerkelijk alle castleden weer terug zullen keren, is nog onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Hills reboot krijgt ook nieuwe begintune

De eerste seizoenen van de show stonden in het teken van het leven van Lauren Conrad, die na vijf seizoenen afstand deed van de serie. Toen nam Kristin Cavallari het van haar over als hoofdpersoon. Allebei de dames hebben gepasseerd op het aanbod van de reboot. The Hills is een spin-off van Laguna Beach, waar zowel Lauren als Kristin in te zien waren. Ook in die reality-show konden ze het niet met elkaar vinden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!