Beeld © Nickelodeon

'Er komt een Zoey 101 reboot naar Nickelodeon'

23 juli 2019 17:53

Het zou zomaar kunnen dat er een reboot van Zoey 101 naar Nickelodeon komt! TMZ meldt dat Jamie Lynn Spears, het kleine zusje van Britney, in onderhandeling is met de zender om haar oude serie weer op de buis te krijgen.

Het is alweer elf jaar geleden dat Zoey 101 werd afgerond wegens de tienerzwangerschap van Jamie Lynn. Maar Nickelodeon-klassiekers komen massaal terug, zo werd aangekondigd dat All That en Blues Clues ook weer terugkwamen. En daarom zouden de bobo's van de kinderzender het wel zien zitten om ook Zoey 101 nieuwe leven in te blazen. Hoewel Jamie Lynn en de zender in gesprek zijn, zou deal nog niet zijn afgerond, meldt TMZ. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans weten het zeker: 'Britney Spears is weer verloofd'

Wel zou het een terugkeer naar tv betekenen voor Britneys zusje. In de nieuwe show zou Zoeys leven weer worden opgepakt, maar dan tien jaar na het einde van de originele serie. Inmiddels zou de blondine een paar kinderen hebben en nog altijd haar leventje leiden in Californië. Of er ook een man in haar leven is, is onduidelijk. Bovendien is het nog onzeker of haar toenmalige vriendje Chase weer zijn opwachting zal maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears voor het eerst met vriend op rode loper

De serie werd gecanceld toen Jamie Lynn in 2008 op zestienjarige leeftijd zwanger bleek te zijn en besloot het kind te houden. Vorig jaar kreeg de blondine haar tweede dochtertje. Ook zal het zusje van Britney binnenkort te zien zijn in de Netflix-serie Sweet Magnolias. Daarnaast heeft ze in 2013 haar debuutalbum uitgebracht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!