Beeld © Netflix

Datum The Crown seizoen 3 is bekend

25 juli 2019 11:19

Zou het streaming record van Netflix wéér worden verbroken? Het derde seizoen van The Crown komt eraan en hierin bereiden de royals zich voor op de komst prinses Diana. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat de hitserie nieuwe pieken bereikt.

The Crown komt weer terug! Het derde seizoen van de Netflix-serie komt zo'n twee jaar nadat fans in één keer de tweede reeks konden bingewatchen. Volgens het nieuwe castlid Tobias Menzies komt de show al een stuk eerder dan verwacht, namelijk in november van dit jaar. Het koninklijke drama gooit het wel over een andere boeg door een sprong in de tijd te maken en gaat verder in 1976. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze actrice gaat Diana spelen in Netflix-serie The Crown

En dat betekent dat kijkers afscheid moeten nemen van hun lievelingsacteurs uit de eerste twee seizoenen. Claire Foy, die koningin Elizabeth speelde, wordt vervangen door niemand minder dan Oscar-winnares Olivia Colman. Helena Bonham Carter (Alice in Wonderland) pakt de rol van prinses Margaret. Pas vanaf seizoen vier zal nieuwkomer Emma Corrin schitteren als prinses Diana, maar voor die tijd zal Camilla Parker-Bowles wél al te zien zijn. Emerald Fennell neemt die rol op zich. Bovendien zijn prins Charles en zijn zus prinses Anne in dit seizoen volwassen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!