Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Temptation-Sam: 'Met Laetitia wil ik wel een ontbijtje eten'

26 juli 2019 08:49

Zoals iedere week gaat Ferry Doedens op bezoek bij een Temptation Island VIPS-deelnemer. Dit keer is de nieuwste verleider aan de beurt: Lord Buffel, oftewel Sam Hoogland. En hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over met wie hij het bed wil delen.

“Ik denk dat ik een keer bij Laetitia in bed moet belanden”

Sam (24) kan zich nauwelijks bedwingen als het aankomt op de nieuwste verleidster in Temptation Island VIPS. “Ik denk dat ik een keer bij Laetitia in bed moet belanden”, aldus de spierbundel. “Dus Laetitia, als je dit ziet en je hebt interesse: bel me!” De brunette valt het meest in de smaak bij Lord Buffel en hij zou haar wel willen toevoegen aan zijn lijstje veroveringen. Laetitia zou zich echter niet bij een bijzonder grote groep voegen. Sam kan "op twee handen tellen" met wie hij het bed heeft gedeeld. "Valt wel mee toch?", vindt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Julia al eerder op tv met paranormale gave

Wel weet Sam precies hoe hij de vrouwen voor zich moet winnen. “Als je een leuke chick ziet, stap je er gewoon op af. En dan gaat het gewoon vanzelf als het goed zit", zo heeft hij ondervonden. Bovendien is Sam er wel snel klaar mee als hij geen klik voelt met een meisje. "Als het niet goed zit, dan heb ik er ook al geen zin meer in." Maar eenmaal in bed weet hij precies waar hij van houdt. "Ik vind de omgedraaide cowgirl heel chill. Kun je een beetje aan haar haren trekken en zo.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gevreesde bekende Pommeline maakt opwachting in Temptation

Bekijk bovenin de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Sam. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering met Ferry op vrijdag. Ook Temptation Island VIPS verschijnt iedere week, maar dan op donderdag om 09.00 uur bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!