Beeld © Videoland

It’s official: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

26 juli 2019 16:08

Hoewel de geruchten al langer gingen, is de kogel dan nu dan toch door de kerk. Temptation Island VIPS-deelnemers Pommeline en Fabrizio zijn officieel uit elkaar.

"Dit is een gezamenlijk besluit geweest"

Pommeline heeft in een Instagram-story tekst en uitleg gegeven over haar huidige relatiestatus. “Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg gaan”, schrijft Pommeline. “Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Eerder liet Fabrizio al blijken het erg gezellig hebben met een andere dame. Het zou gaan om Maithé Rivera Armayones, een twintigjarig Vlaams model. De dame in kwestie heeft in 2017 meegedaan aan Miss België en werd eerder al gespot met Thibault Courtois, een Belgische voetballer, op Mallorca. Fabrizio en zijn nieuwe liefje lijken het op Instagram enorm leuk te hebben samen.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Sam Hoogland. Hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over met wie hij het bed wil delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bevestigt Temptation-Fabrizio zijn nieuwe relatie?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!