Beeld © SBS 6

Man bijt hond keert officieel terug bij SBS6

29 juli 2019 10:23

De geruchten gonsden al een tijdje, maar nu is het dan officieel bevestigd: Man bijt hond keert terug. Het programma wordt vanaf dit najaar uitgezonden op SBS6.

In het programma zal weer op een ouderwetse manier worden aangeschoven aan de Nederlandse tafels om de dag door te nemen. Zo krijgen we weer een kijkje in het leven van de gewone man. Man bijt hond brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Bekende rubrieken als De babbelbox en Hond aan tafel keren ook terug. Het 'vernieuwde' Man bijt hond zal ook weer aan elkaar gepraat worden door de bekende stem Michael Abspoel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veerkampjes nog niet gevraagd voor Man bijt hond

Man bijt hond is niet het eerste programma dat uit de mottenballen wordt gehaald. Eerder kondigde Talpa al aan dat Lingo en Ik hou van Holland afgestoft zullen worden. De nieuwe vooravond van SBS6 is met de komst van Man bijt hond nu compleet. Om 18.00 uur begin SBS6 met Utopia, om 19.00 uur gevolgd door Hart van Nederland en om 19.30 uur opgevolgd door Man bijt hond. Om 20.00 uur kunnen de kijkers meespelen met een ouderwets potje Lingo. Deze programmering gaat op 26 augustus van start.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Wendy van Dijk komt terug met Hart in Aktie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!